Skip to content

GT Husqvarna team bedankt Dani Heitink voor de fijne samenwerking

Na een succesvol jaar waarin Dani Heitink en het GT Husqvarna MX-Team mooie resultaten bij elkaar hebben gereden, zullen ze hun samenwerking in seizoen 2022 niet verder zetten.

Heitink wist op een mooie derde plaats te eindigen in de eindstand van het Open Nederlands Kampioenschap 85cc en heeft een mooie stijgende lijn door gemaakt in deze klasse. Ook internationaal deed hij het goed met als hoogtepunt een tweede plaats in de EK selectiewedstrijd in Tsjechië.

‘’Wij zijn blij dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit jonge talent. We hebben samen een heel mooi en succesvol seizoen gehad en kunnen dan ook met een goed gevoel terug blikken op deze periode. Dani zal nu voor zijn eigen team gaan rijden en het volledige GT Husqvarna team wenst hem heel veel succes toe voor de toekomst. Ook wil het volledige team Dani en zijn ouders bedanken voor de fijne samenwerking van dit jaar,’’ vertelt Gerwin Tuitert (teameigenaar GT Husqvarna team).

Hoe de samenstelling van het GT Husqvarna team er voor seizoen 2022 uit zal gaan zien, wordt binnenkort bekend gemaakt!