Skip to content

SPONSORS

SAMEN
KUNNEN WE HET

ALLES WAT AANDACHT KRIJGT – DAT GROEIT:

Hebben wij uw aandacht op de juiste manier weten te trekken? Bent u nieuwsgierig geworden naar ons team?

De intentie van ons verhaal is om meerdere mensen en belangstellenden kennis te laten maken met onze motorsport. Door de aandacht te trekken en u te enthousiasmeren, kunt u de overweging maken om misschien wel een bijdrage te leveren aan dit jonge talent. Daarbij is elke vorm van steun welkom. Want in onze ogen dragen alle ‘spreekwoordelijke’ beetjes bij aan het groter geheel, namelijk Dani zijn doel te laten bereiken om uiteindelijk over enkele jaren op internationaal top niveau te mogen presteren. Een weg die hij is ingeslagen, waarbij het team hem zal navigeren en waar u hem in kunt ondersteunen!

Staat u open om het gesprek met ons aan te gaan of wilt u uw naam verbinden aan ons gedreven team? Laat het ons weten, wij nemen graag contact met u op.

WAT KUNT U VAN
ONS VERWACHTEN

WAAROM U ALS SPONSOR NODIG BENT:

De kosten voor het verwezenlijken van de missie om Dani te laten presteren op internationaal top niveau liggen hoog. Denk hierbij aan het faciliteren van het team, trainingen en wedstrijden in het binnen- en buitenland en alle bijbehorende ondersteuning daarvoor. 

Ondanks dat we op vele vlakken al gunstige en zeer gewaardeerde afspraken hebben met bestaande sponsoren, blijft het essentieel om nieuwe potentiële sponsoren aan het team te verbinden. Zij die willen bijdragen in het realiseren van de mogelijkheid om dit team, met Dani als uithangbord, internationaal op de kaart te zetten.

WAT U VAN ONS KUNT VERWACHTEN:

Als sponsor van ons team speelt u een belangrijke rol in de ondersteuning om Dani zijn droom waar te kunnen maken. Daarom proberen wij u als sponsor, op een zo professioneel mogelijke wijze, te betrekken bij het team. Iets wat wij enorm belangrijk vinden. 

Via reclame op de motor, de crosskleding of op een promotiebanner bij de bus wordt uw bedrijfslogo zo goed mogelijk gepresenteerd. Verder zal u bedrijfsnaam vermeldt worden in berichten, uitslagen en verslagen. Items die gedurende het seizoen op verschillende social mediakanalen geplaatst zullen worden.

Daarnaast is het als sponsor ook mogelijk om te komen kijken tijdens wedstrijden en waar bij eventuele interesse toegangskaarten voor aangeboden kunnen worden. 

Ook zullen er het hele jaar door diverse promotiefilmpjes gemaakt worden, welke uiteraard terug te zien zijn op onze social mediakanalen. Op deze manier proberen we ons team en alle betrokken sponsoren continue onder de aandacht te brengen.